Menu




Įmonėje Agrokoncerno technika – teigiamų pokyčių metas

Rinka 31.12.2020   

Įmonėje Agrokoncerno technika – teigiamų pokyčių metas


Naujuosius 2021-uosius bendrovė Agrokoncerno technika pasitinka gerokai pasikeitusi. Įmonė išplėtė ir technikos asortimentą, ir atnaujino darbuotojų komandą. Vyšnia ant torto – metų sandūroje įgytos Čekijos žemės ūkio technikos gamintojo Bednar FMT atstovavimo teises.

Pasak bendrovės Agrokoncerno technika direktoriaus Mindaugo Lapatkino, tobulėjantys technikos sprendimai ir besikeičiantys šalies ūkininkų poreikiai, verčia pasitempti, įgyti naujų žinių, įgūdžių, kompetencijų, o neretai ir inicijuoti esminius pokyčius, leidžiančius toliau judėti į priekį, priimant vis naujus iššūkius. 

Suprasdama šalies ūkininkų lūkesčius, esminius pokyčius šiais metais inicijavo ir nuo 2001 metų veikianti bei žemės ūkio technika prekiaujanti įmonė Agrokoncerno technika. „Įgyvendintos permainos duoda puikių rezultatų – 2020 metų gruodžio pabaigoje tapome oficialiu ir vieninteliu Bednar FMT žemės ūkio technikos gamintojo atstovu Lietuvoje“, - svarbiausią 2020-jų įvykį pažymi M. Lapatkinas. 

Jo teigimu, permainos įmonėje buvo neišvengiamos, siekiant ir žemdirbiams pateikti kokybiškus, ilgaamžiškus technikos sprendimus už priimtiną kainą, ir patobulinti savo teikiamų paslaugų kokybę.

„Per pastaruosius du metus įmonė pasikeitė kardinaliai. Didžiausiais šių pokyčių kalviais įvardyčiau atsinaujinusią Agrokoncerno technika darbuotojų komandą. Su naujais žmonėmis, jų turima vizija, idėjomis ir darbo indėliu, pasiekėme ne tik puikių rezultatų, bet ir pakeitėme požiūrį į save, atliekamą darbą ir svarbiausia – į mūsų klientus, atsakomybes ir pareigas užtikrinant geriausią patirtį. Džiaugiuosi, jog atsinaujinusi įmonės komanda nebijo iššūkių, puikiai supranta savo darbo specifiką, savyje randa motyvacijos tobulėti, siekti geresnių rezultatų“, - pabrėžia M. Lapatkinas.

Per beveik du dešimtmečius Agrokoncerno technika atstovavo daugiau kaip 20 įvairių žemės ūkio technikos gamintojų prekės ženklų. Pasak įmonės vadovo, per visą įmonės gyvavimo laikotarpį įgytos žinios ir patirtis leido atsirinkti tik geriausius, šalies žemdirbių darbo praktikoje pasiteisinusius technikos sprendimus.

„Rinka yra reikli kokybiškai žemės ūkio technikai už racionalią kainą. Ne ką mažiau svarbus aspektas – greitas ir sklandus atsarginių detalių tiekimas, techninio aptarnavimo – serviso paslaugų bei individualių konsultacijų ūkininkams tiekimas, puikus savo produkto žinojimas. Per ilgus įmonės veiklos metus, atsirinkome tik labiausiai šalies ūkininkų lūkesčius pateisinusius žemės ūkio technikos sprendimus“, - sako M. Lapatkinas.

Pagrindinis įmonės Agrokoncerno technika atstovaujamas prekės ženklas – Rostselmash. Bendrovė prekiauja šio gamintojo kombainais. „Džiugu, kad įdėtas darbas, didelės visos komandos pastangos duoda norimų rezultatų – du sezonus intensyviai vykdytuose demonstraciniuose turuose pristatyti javų nuėmimo kombainai sulaukė daug gerų mūsų žemdirbių atsiliepimų. Apie tai byloja ir pardavimų rezultatai - šiemet ir vėl patekome į TOP 3-jetuką, kombainų pardavimo segmente Lietuvoje“, - sako M. Lapatkinas.

Šių metų pradžioje Agrokoncerno technika tapo pirmuoju ir oficialiu žemės ūkio priekabų bei puspriekabių gamintojo Dinapolis atstovu Lietuvoje. Ši įmonė, nuo 1997 metų šalies ūkininkus aprūpinanti Lietuvoje pagaminta žemės ūkio technika, iki 2020-ųjų metų pradžios atstovo neturėjo ir prekyba užsiėmė patys. Debiutiniais atstovavimo metais pasiektas puikus rezultatas – parduoti net 68 įmonės Dinapolis gaminiai.

Iššūkių visam pasauliui nestokoję 2020-ieji metai, įmonėje Agrokoncerno technika pabaigti laukta žinia - Agrokoncerno technika tampa oficialiu ir vieninteliu Bednar FMT žemės ūkio technikos atstovu Lietuvoje.

„Kiekvienam atstovui naujas prekės ženklas – nauja galimybė ir didelis iššūkis. Bednar FMT – vienas iš aktyviausių ir inovatyviausių žemės ūkio technikos gamintojų Europoje, kuris kasmet siūlo vis platesnę produktų gamą. Tad šio gamintojo technika aprūpinsime tiek mažiausią, tiek didžiausią šalies ūkį. Jau dabar jaučiame didelį šalies žemdirbių susidomėjimą, todėl 2021-aisiais metais planuojame aktyvų Bednar FMT technikos demonstracinį turą, kurių metu mūsų šalies ūkininkai galės išbandyti šio gamintojo sėjamųjų ir skutiklių privalumus savo ūkiuose“, - ateities planais dalijasi įmonės vadovas. 

Agrokoncerno technika nuo šiol siūlys visą Bednar FMT produktų gamą, kurią sudaro:

• Pneumatinės sėjamosios su trąšų įterpimo įranga ir be jos (sėjamųjų darbiniai pločiai - nuo 3 iki 12 metrų);

• Diskiniai, noraginiai ir kombinuoti skutikliai (pagrindiniai darbiniai parametrai: nuo 3 iki 18 metrų darbinis plotis, įvairių keičiamų kaltelių ir žemės dirbimo diskų pasirinkimas);

• Žemės dirbimo kultivatoriai (darbinis plotis - nuo 3 iki 18 metrų);

• Ražienų akėčios, augalinių liekanų smulkintuvai, trąšų įterpimo sprendimai ir kita technika.

 



gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...