Menu




Ritinių plėvelė iš perdirbto polietileno – netrukus rinkoje

Naujienos 10.12.2020   

Ritinių plėvelė iš perdirbto polietileno – netrukus rinkoje


Trioplast, vienas iš didžiausių polietileno plėvelių gamintojų Europoje, pristato pirmąją aukščiausios kokybės plėvelę, pagamintą iš panaudoto ir perdirbto plastiko, Triowrap Loop.

Patentuota plėvelė pasižymi tokiomis pats savybėmis, kaip ir standartinė Triowrap, tačiau yra draugiškesnės aplinkai ir mažina ekologinį pėdsaką 22 %. Jos gamyboje panaudota daugiau kaip 30 % perdirbtų žaliavų, mažiausiai 25 % jų gaunama iš PGR (angl. post consumer recycled), t. y. po naudojimo perdirbto plastiko.

Pirmą kartą tokia ritinių vyniojimo plėvelės koncepcija, kaip perdirbamosios žaliavos gali būti panaudojimo šienainio ritinių gamyboje, pristatyta parodoje Agritechnica 2019-aisiais. Ši aukščiausios kokybės ritinių vyniojimo priemonė mažina taršų poveikį aplinkai mažiausiai 22 %. 

Šio sezono metu Triowrap Loop buvo išbandyta lauko bandymuose, kurių rezultatai buvo tokie kaip ir tikėtasi: gaminys pasiteisino įvairiomis sąlygomis ir dirbant su skirtingų gamintojų mašinomis. Nepriklausomai nuo presuojamos masės ir masės presavimo formos (į ritinius ar stačiakampius ryšulius), Triowrap Loop niekuo nenusileidžia įprastai 25μ Triowrap vyniojimo plėvelei ir yra tokių pat fizinių savybių. Triowrap Loop bus gaminama labai šviesaus žalio atspalvio, todėl sumažės rizika pakenkti šienainio kokybei, kaip pasitaiko vyniojant supresuotus pašarus tamsia plėvele.

Trioplast Group yra viena didžiausių Europos polietileno plėvelių gamintojų pakavimo ir higienos sektoriuje. Nuo 1990-ųjų įmonė labai aktyviai pradėjo dirbti tvarių, aplinką tausojančių sprendimų srityje ir yra draugiškų gamybos technologijų panaudojimo lyderė. Produktų portfelyje – plati ekologiškų gaminių, pagamintų iš perdirbtų, atsinaujinančių žaliavų, gama. 

Regranuliacijos metodų naudojimo pašarų dangoms gaminti srityje Triopalst skaičiuoja dešimtmečių patirtį. Naudojami aukštos kokybės regranuliatai, kurie gaminami taikant perdirbimui tinkamus procesus. Trioplast gamyboje naudoja tik 100 % perdirbamą polietileną.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...