Menu




Kartu su 100-tuoju traktorių Dotnuva Baltic dovanų įteikė degalų talpyklą

Reportažas 04.12.2020   

Kartu su 100-tuoju traktorių Dotnuva Baltic dovanų įteikė degalų talpyklą


Šimtasis užregistruotas traktorius Lietuvoje – traktorius parduodančioms įmonėms išskirtinis pasiekimas. Dotnuva Baltic nusprendė ypatingai pagerbti 100-tojo traktoriaus pirkėją ir jam įteikė neeilinę dovaną – naują 5 tonų degalų talpyklą. Taip įprasminta ne pirmus metus besitęsianti įmonės ir ūkininko draugystė.

Dvidešimt penktuosius metus Lietuvos rinkoje žemės ūkio prekes ir paslaugas teikianti įmonė gerai žino, kad už kiekvieno parduoto technikos vieneto yra atskira kliento ir jo ūkio istorija, tarp pardavėjo ir ūkio šeimininko užsimezgusi draugystė, finansavimo sąlygų derinimas, traktoriaus garantija ir serviso įsipareigojimai. Pasitikėjimas ir tarpusavio supratimas suvaidina pagrindinį vaidmenį, kodėl ūkis pasirenka būtent tą įmonę ir jos atstovaujamą naują techniką.

Ūkiui padovanota dvisienė 5 tonų degalų talpykla

Vienas iš tokių pavyzdžių – šiandien pas ūkininką Aloyzą Rauktį į kiemą Grabupių kaime Šilutės rajone atriedėjęs naujas traktorius Case IH Puma 140. Taip sutapo, kad naujasis pirkinys klientui pristatytas jo gimtadienio išvakarėse. Tad kodėl nepadarius šio įvykio triguba švente? Dotnuva Baltic komanda pasitarė ir nusprendė stiprėjančiam ūkiui įteikti ypatingą dovaną! Parinkta ne bet kokia dovana, o nauja dvisienė 5 tonų degalų talpykla Swimer Tank 5000.

Tai pats populiariausias parduodamas modelis Lietuvoje. Ūkininkas galės džiaugtis kokybiška talpykla – saugiai laikyti ūkiui reikalingus degalus ir būti ramus bent 10 metų, nes būtent tiek laiko galioja Swimer talpyklų garantija korpusams.

Kliento pasveikinti su komanda atvykęs Dotnuva Baltic pardavimų vadovas Dangirius Belopetravičius yra įsitikinęs: „Kliento kelias su mūsų įmone prasideda tada, kai užsimezga pasitikėjimas tarp kliento, pardavėjo ir produkto. Sėkmės galime tikėtis tik tuomet, kai išgirstame kliento poreikius ir kartu su juo priimame būtent tam ūkiui naudingus sprendimus. Mūsų įmonės tikslas nėra įbrukti techniką, nes su ūkiais siekiame ilgalaikio bendradarbiavimo. Keliame sau uždavinį patarti ir konsultuoti, svarstyti ir leisti pasirinkti iš daugelio galimų variantų. Komandos ekspertinės žinios ir tinkamas požiūris į klientą leidžia ūkiams surasti optimaliausius sprendimus.“

Draugystė su Dotnuva Baltic tęsiasi jau ne pirmus metus

Ūkininkas Aloyzas Rauktys – vidutinio pieno ūkio savininkas, daugiausiai užsiima gyvulininkyste, augina ir šiek tiek javų. Ūkyje šeimininkauja kartu su šeima – žmona Rima ir sūnumi Mariumi. Naujasis traktorius Case IH Puma 140 - ne pirmasis pirkinys Aloyzo Raukčio ūkyje. 

Prieš keturis metus buvo įsigytas traktorius Case IH Maxxum 110, Kverneland gamintojo 4 korpusų plūgas ir šienapjovė. Stiprėjant ir plečiantis ūkiui atsirado poreikis techniką atnaujinti. Naujasis traktorius Case IH Puma 140 turi 6 cilindrų variklį ir priekinę pakabą su darbiniu velenu. Ūkio šeimininkas mėgsta planuoti kelis metus į priekį, o jam antrina Dotnuva Baltic regiono vadybininkas Nerijus Juška: „Ne kartą bendravome su Aloyzu, svarstėme įvairius traktorių variantus, kol buvo pasirinkta būtent tokia traktoriaus komplektacija. Traktorius bus ne tik pastiprinimas šios dienos darbams, bet ir su perspektyva į ateitį, jei atsirastu noras plėsti prikabinamos technikos parką“. 

Technikos įmonių varžytuvėse paskutinis žodis - kliento

Tarp traktorių pardavėjų metų pabaigoje yra įprastos varžytuvės, kuri įmonė pardavė ar užregistravo daugiau traktorių. Dėl skaičių kasmet ginčijamasi – vienos įmonės pateikia priregistruotų, kitos – parduotų traktorių skaičius. Dotnuva Baltic į ginčus nesivelia ir visą dėmesį skiria klientų poreikiams ir technikos aptarnavimo gerinimui. Juk pasirenkant technikos įmonę galutinį žodį taria klientas.

Ūkio šeimininkas Aloyzas Rauktys sakosi esąs labai nustebintas Dotnuva Baltic dėmesiu ir šiandien pristatyta dovana. Naujojo traktoriaus ūkyje tikrai reikėjo, o jo įsigijimą palengvino Europos Sąjungos parama. Dovanų gauta degalų talpykla – labai reikalinga ir neišvengiama priemonė didėjant aplinkosaugos reikalavimams. „Kurgi nesidžiaugsi! Mano santykiai su Dotnuva ir taip geri, su vadyba galima visada nuoširdžiai pasitarti prieš priimant sprendimą dėl technikos. O tokie dalykai kaip šiandien atima žadą, juk esame įpratę kiekvieną dalyką gyvenime užsidirbti savo prakaitu. Tad dovaną priimu kaip didelį įvertinimą ir draugystę.“

 



gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Reportažas

Išplėtė dvidešimt kartų

Išplėtė dvidešimt kartų

Vincas Mačiulis – ne tik vienas stambiausių Vilkaviškio rajo...

Reportažas

A. ir V. Gedaminskių žemės ūkio mašinų kiemas nėra baigtinis

A. ir V. Gedaminskių žemės ūkio mašinų kiemas nėra baigtinis

Akmenės rajono Šventupių kaimo žemdirbių Aurelijos ir Viktor...