Menu




Universalus kombinuotas kultivatorius Dracula Hydro iš Machio Gaspardo

Technikos naujienos 17.11.2020   

Universalus kombinuotas kultivatorius Dracula Hydro iš Machio Gaspardo


Kompanija Maschio Gaspardo pristato naują tvirta konstrukcija ir našumu pasižymintį kombinuotą kultivatorių Dracula Hydro.

Dėl diskų ir noragų kombinacijos Dracula Hydro vienu nuvažiavimu gali susitvarkyti su augalų liekanomis, išpurenti dirvą, išlyginti ją ir paruošti sėjai.

Dviguba priekinių diskų eilė sumaišo dirvą, susmulkina ražieną ir sumaišo augalų liekanas su žeme, kad jos greičiau mineralizuotųsi. Darbinį diskų gylį važiuojant galima reguliuoti hidrauliniu būdu. Noragų eilės sudaro centrinę skutiklio dalį. Jie skirti pasiekti gilesnį ir tankesnį dirvos sluoksnį, iš naujo supurenti dirvos paviršių ir užtikrinti jos porėtumą. 

Naujojoje Hydro versijoje įrengti hidrauliniai stūmokliai pakeičia tradicinius dvigubus spyruoklinius amortizatorius. Šis sprendimas užtikrina našų darbą sudėtingomis sąlygomis, nes noragai gali atlaikyti iki 900 kg apkrovą, ankstesnės versijos (dvigubų amortizatorių) jis siekė 700 kg. Darbinį gylį hidrauliniu būdu galima reguliuoti nuo 8 iki 30 cm. Noragų polinkio kampas buvo suprojektuotas taip, kad leistų geriau įsiskverbti į kietą dirvą ir kartu užtikrintų didelę rėmo prošvaisą.

Paskutinę skutiklio sekciją sudaro pasvirusių diskų rinkinys, kuris dėl galinės noragų eilės neleidžia susidaryti keteroms, o galinis volas susmulkina didelius grumstus, išlygina dirvos paviršių, taip optimaliai paruošdamas ją sėjai.

Dracula Hydro dantytieji diskai yra didelio 610 mm skersmens ir 6 mm storio. Jie pagaminti iš boro ir labai tvirto plieno mišinio, todėl užtikrina tolygų darbą visame paviršiuje. Įgaubtas paviršius geriau sumaišo žemę bei likučius. 22° laipsnių kampas, forma ir tarpai tarp diskų garantuoja gerą pjovimo kokybę ir liekanų smulkinimą bei sumaišymą pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.

Didelio (600 mm) skersmens galinio volo kombinacija: gilius griovelius turintys volo žiedai užtikrina visišką grumstų smulkinimą, dalinį dirvos išlyginimą sėjai ir galiausiai – dėl uždaro korpuso bei didelių volframo karbidu dengtų grandiklių tolygiai dirbama ir sudėtingomis dirvos sąlygomis. 

Modelis

Darbinis plotis

(cm)

Transportavimo plotis

(cm)

Svoris

(kg)

Diskai

(n°)

Noragai

(n°)

Darbinis gylis

(cm)

Traktoriaus galia

(AG)

Dracula Hydro 430

430

300

8 450

18

9

8–30

280–360

Dracula Hydro 630

630

300

10 590

26

13

8–30

330–550



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...