Menu




Austrijos traktorių gamintojas pelnė prestižinį apdovanojimą

Naujienos 31.10.2020   

Austrijos traktorių gamintojas pelnė prestižinį apdovanojimą


CNH Industrial koncernui priklausanti Austrijos traktorių gamykla Šv. Valentino (St. Valentin) mieste, kurioje gaminami 100–300 AG Case IH ir Steyr žemės, komunalinio ir miškų ūkio traktoriai pelnė „Efektyvios metų įmonės“ vardą. Prestižinis apdovanojimas buvo viena iš Austrijos inovacijų ir tyrimų centro Fraunhofer Austria bei leidinio verslui Industriemagazin organizuojamo konkurso, kuriame dalyvavo 10 įmonių, „Gamykla 2020“ nominacijų.

Apdovanojimas atspindi gamyklos lankstumą, aukštus kokybės standartus, nuolatinį tobulėjimą ir sėkmę, sprendžiant pandemijos sukeltas problemas. 

Konkurso organizatoriai atrinko dešimt pirmaujančių Austrijos gamybos bendrovių, dėl epidemijos sukeltų iššūkių išgyvenusių vienus iš sunkiausių metų gamybos sektoriuje. Po priminio vertinimo 10 bendrovių grupė buvo sumažinta iki 4. Finalininkus atsakingai vertino ekonomikos specialistų komisija iš Fraunhofer Austria kartu su šios šalies leidinio verslui Industriemagazin atstovais.

 Šv. Valentino gamykla, kuri nuo 1947 metų pagamino apie 600 000 traktorių, užima beveik 170 200 m2 plotą, joje dirba 18 skirtingų tautybių 600 darbuotojų. Ši gamykla turi nepriekaištingą reputaciją tarp CNH Industrial priklausančių įmonių. Vertinant pagal pasaulinės klasės gamybos principus (WCM), tai pirmoji CNH Industrial žemės ūkio technikos įmonė Europos regione, kuri pasiekė WCM sidabrinį statusą.

Viena iš pagrindinių Šv. Valentino gamyklos stiprybių ir sėkmės pagrindas – didelis gamybinis lankstumas, kuris yra įmanomas dėl lengvai pritaikomos technikos surinkimo linijos, kurioje galima surinkti įvairius traktorius modelius, neatsižvelgiant į konstrukciją, komplektaciją ar galiojančius atskirų rinkų išmetamųjų deginių standartus savaeigei žemės ūkio technikai. 

 Koordinuodama 12 000 atsarginių dalių tiekimą iš daugiau kaip 400 tiekėjų visame pasaulyje, gamykloje kasmet surenkama maždaug 10 000 traktorių klientams Europoje, Azijoje, Viduriniuose Rytuose ir Afrikoje, taip pat Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Šv. Valentino gamyklos gaminami Case IH Optum CVXDrive, Puma, Maxxum ir Luxxum serijų, taip pat Steyr Terrus CVT, Impuls CVT, Profi ir Multi serijų traktoriai. Iš viso – 24 produktų linijos, 98 modeliai ir 4 857 modifikacijos.

Case IH kompanijai nuo 2003 m. Lietuvoje atstovauja bendrovė Dotnuva Baltic. „Per visą laikotarpį pardavėme beveik 2 000 traktorių. Ne mažiau kaip 60 proc. pagaminti Austrijos gamykloje“, - sako Dotnuva Baltic vykdantysis direktorius Dangis Valaitis.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...