Menu




Claas padidino oro slėgio reguliavimo padangose sistemos našumą

Technikos naujienos 07.10.2020   

Claas padidino oro slėgio reguliavimo padangose sistemos našumą


Atnaujintų CTIC ir CTIC 2800 oro slėgio padangose reguliavimo sistemų našumas padidėjo iki 2 800 l/min. Gamintojo teigimu, 600/70 R28 ir 710/70 R38 dydžio padangose slėgis padidėja nuo 0,8 iki 1,8 baro per 1 minutę ir 20 sekundžių.

Claas oro slėgio padangose reguliavimo sistemą galima užsakyti Etapo V deginių emisijų reikalavimus atitinkančiuose Axion 900 jau gamykloje. Be to, ją paprasta sumontuoti papildomai ir Arion 500/600, Axion 800/900 traktoriams, nepriklausomai nuo gamybos metų.

Gamintojas pabrėžia, kad reguliuoti slėgį jau galima ir Cebis ir ISO-Bus valdymo terminale. Jei atitinkamai užprogramuota, galima perjungti lauko ir transportavimo darbams skirtą oro slėgį paspaudus funkcinį mygtuką porankyje arba CMotion valdymo svirtyje. Taip pat galima sąsaja su Cemos mašinos optimizavimo sistema. Tai leidžia pasiekti optimalų oro slėgio padangose reguliavimą, sąveikaujant su kitais parametrais, pavyzdžiui, balastiniu svoriu. Svarbiausi tokios sąsajos privalumai – sumažėjęs ratų slydimas ir degalų sąnaudos.

Prikabinamiems padargams, pavyzdžiui, purkštuvams ir priekaboms, dabar yra integruota padangų slėgio reguliavimo sistema, kuri vienodai valdo visas ašis ir visų ratų padangas.

Našesnę oro slėgio padangose reguliavimo sistemą galima įsigyti nuo 2021 m. Claas akcentuoja, kad transportinis traktoriaus su oro slėgio padangose reguliavimo sistema neviršija leistinos 3,0 m ribos.

Lietuvoje Claas kompanijai atstovaujančios bendrovės Baltic Agro Machinery duomenimis, Lietuvoje kol kas neparduotas nė vienas Claas traktorius su oro slėgio padangose reguliavimo sistema. 

 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...