Menu




Elektrinių Manitou keltuvų serija - Oxygen

Technikos naujienos 31.07.2020   

Elektrinių Manitou keltuvų serija - Oxygen


Prancūzijos įmonių grupė Manitou pristato 100 % elektrinių keltuvų, skirtų nelygiems paviršiams, seriją Oxygen. Grupės pirmoji elektrinė plataus naudojimo kėlimo platforma 200 ATJ E jau yra ir Baltijos šalių rinkoje. 

Manitou 200 ATJ E darbinis aukštis yra iki 20 m, o maksimali keliamoji galia yra 230 kg. Keltuvas tokių pačių techninių savybių kaip ir dyzelinu varomas analogas. Elektriniame keltuve yra 48 V akumuliatorius, kuris vienu įkrovimu gali dirbti visą dieną.

Žemos įtampos akumuliatorius leidžia operatoriams dirbti su šia mašina be specialaus pažymėjimo. 7 200 kg svorio be krovinio ir 6 m ilgio platformą lengva transportuoti. Keltuvo elektrinis variklis varo hidraulinį siurblį, užtikrinantį hidraulinį srautą visiems platformos judesiams. Šis modelis gali judėti 45 ° kampu. Manoma, kad bendros elektrinio modelio naudojimo išlaidos sumažės 20 %, palyginti su analogišku dyzelino modeliu.

Tikėtina, kad Manitou grupė ateityje pristatys ir daugiau elektrinių mašinų. Jau testuojamas ir rotacinis elektrinis MRT krautuvas.

Arno Socho (Arnaud Sochas), Manitou grupės inovacijų vadovo, teigimu, statybų sektorius susiduria su naujais iššūkiais. „Auga universalių, aplinkai draugiškų sprendimų, ypač skirtų miesto statybvietėse, paklausa. Oxygen keltuvų serija – mūsų atsakas šiems poreikiams. Šie sprendimai turi būti ne tik mažiau taršūs, bet ir ekonomiški, todėl ieškome būdų, kaip sumažinti tokios technikos kainą, kad ji būtų patraukli naudotojui“.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...

Technikos naujienos

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Kompanija John Deere atnaujina javų derliaus dorojimo mašinų...