Menu




Amazone plečia pakabinamų purkštuvų gamą

Technikos naujienos 26.06.2020   

Amazone plečia pakabinamų purkštuvų gamą


Vokietijos kompanija Amazone papildė UF 02 pakabinamų purkštuvų asortimentą dviem naujais modeliais - UF 1002 ir UF 1302.

Vokiški UF serijos purkštuvai - mažesnių ūkių mašinos, tačiau jų našumas nenusileidžia didesniems mašinoms. Tai labai manevringos ir paprastai valdomos mašinos. Naujo modelio UF 1002 rezervuaro talpa 1 000 l (faktinė 1 100 l), UF 1302 talpesnis, purškiamojo skysčio rezervuaro talpa siekia 1 300 l (faktinė 1 400 l). Abi naujos mašinos gali būti pasirenkamos su skirtingai lankstomomis sijomis: su šoniniu sulankstymu Q-Plus. (nuo 12,0 m iki 15,0 m) arba vertikaliu Super-S1 arba S2 strėlės (nuo 15,0 m iki 30,0 m).

Dėl kompaktiškos specialios formos plastikinio rezervuaro konstrukcijos atstumas nuo apatinės trauklės sujungimo taškų iki sijos minimalus. Nepaisant šio mažo atstumo, greito sujungimo sistema užtikrina patogų ir saugų mašinos prijungimą prie traktoriaus bei atjungimą. Parkavimo sistema tiekiama standartiškai.

Papildomai užsakoma Comfort-Pack sistema ne tik leidžia nuotoliniu būdu valdyti ir automatizuoti purškimo procesą, bet ir gali automatiškai išplauti sistemą, pabaigus purškimo darbus. Tai galima atlikti iš traktoriaus kabinos. UF 02 taip pat gali būti tiekiamas su nuolatiniu sistemos plovimu.

UF 1002 ir 1302 galima naudoti su papildoma priekiniu purškiamojo skysčio rezervuaru FT 1001 arba FT 1502, kuris bendrą purkštuvo talpą padidina 1 000 arba 1 500 litrų.

Pasak kompanijai atstovaujančios bendrovės SV Technika produktų grupės vadybininko, Sigito Kliaugos, šių pakabinamų Amazone UF purkštuvų per metus parduodama po 3-4. „Gamintojui išplėtus jų talpos pasirinkimo galimybes tikimės, kad parduosime jų dar daugiau. Dabar šie profesionalūs UF purkštuvai yra orientuoti ir į mažesnio dydžio ūkius, kurie juos renkasi ne tik dėl patrauklesnės kainos, bet ir dėl mažesnės galios traktoriaus poreikio", - komentupoja S.Kliauga.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...

Technikos naujienos

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Kompanija John Deere atnaujina javų derliaus dorojimo mašinų...