Menu




Ar Rabe startuoja iš naujo?

Rinka 28.05.2020   

Ar Rabe startuoja iš naujo?


Vasario pradžioje skelbėme, kad pastangos išsaugoti daugiau kaip 130 metų veikiančią Vokietijos žemės dirbimo ir sėjos technikos gamintoją Rabe, rezultatų nedavė, tad įmonė buvo priversta stabdyti veiklą. Regis, Rabe prekės ženklo gerbėjams turime gerų žinių. Bankrutavusią bendrovę ir teisės į prekės ženklą įsigijusi Vokietijos įmonė ZWL Holding GmbH nusiteikusi žemės ūkio mašinų gamybą atnaujinti.

Remiantis Vokietijos leidinio Wittlager Kreisblatt publikacija, Rabe žemės ūkio mašinų gamybą Baden Esene (Baden Essen) numatyta pradėti jau šį birželį. Neketinama keisti ir produkcijos vardo, Rabe prekės ženklu mašinos bus žymimos ir toliau. Taip pat planuojama gaminti ir statybų bei komunalinio ūkio techniką.

ZWL Holding GmbH yra Vokietijos ir Azijos investuotojų grupė, kurią įkūrė tarptautinė importo ir eksporto bendrovė SCK GmbH.

Nuo 2011-ųjų Rabe valdė Prancūzijos kompanija Grégoire-Besson Group, kuri Baden Esene gamino žemės dirbimo mašinas ir Vokietijos rinkai tiekė atnaujintus Sulky trąšų barstytuvus. Susiklosčiusios nepalankios aplinkybės ir susitraukusios rinkos privertė savininkus pernai liepą inicijuoti Rabe bankrotą.



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...