Menu




Väderstad E-Control mobilioje programėlėje – dar daugiau funkcionalumo

Technikos naujienos 25.05.2020   

Väderstad E-Control mobilioje programėlėje – dar daugiau funkcionalumo


Švedijos kompanija Väderstad išleido naują nemokamą programėlės atnaujinimą valdymo sistemai Väderstad E-Control, valdomai Ipad. Nuo šiol ūkininkas gali atsisiųsti valdymo sistemoje integruotas naudojimo instrukcijas, detalių dokumentaciją ir greito paleidimo filmukus. 

Pasak Lietuvos kompanijos antrinės įmonės Lietuvoje vadovo Romo Naudžiūno, Lietuvoje dirba apie 120 švediškų mašinų, valdomų per E-control. „Instrukcijos, detalių dokumentacija galima pasirinkti ir atsisiųsti lietuvių kalba, filmukus taip pat peržiūrai galima pasirinkti su titrais lietuvių kalbą“, - atnaujinimus komentuoja įmonės vadovas.

Pasak jo, patariamieji ir konsultuojantys filmukai – pagalba ūkininkams, palengvinanti mašinos paleidimą, reguliavimą, kalibravimą, jei tuo metu nėra šalia serviso specialisto ar kai reikia paruošti mašiną prieš sezoną. „Nuotolinės paslaugos ypač tapo aktualios dabar, karantino metu, kai yra tiesioginio kontakto apribojimų. Bet programėlės atnaujinimai nepakeičia mūsų serviso paslaugų, bet jas papildo“, - pabrėžia R. Naudžiūnas. Naują techniką darbui visada paruošia Väderstad specialistai ir tai gali trukti iki poros valandų.

„Greito paleidimo filmukuose galima rasti informaciją, kaip mašiną kalibruoti, prijungti prie traktoriaus, ar atlikti ISOBUS Task Controller nustatymus. Be to, portalas leidžia ūkininkui skaitmenines instrukcijas ir dokumentaciją saugoti pačioje mašinos valdymo sistemoje“, - paaiškina R. Naudžiūnas.

Programėlėje ūkininkas gali rasti dokumentaciją visai Väderstad technikai - nuo dabar gaminamų mašinų iki pirmųjų 1962-ųjų metų modelių. Naujas integruotas portalas bus prieinamas, nemokamai atnaujinant Väderstad E-Control programėlę.Väderstad E-Control yra visiškai mobili valdymo sistema, parengta naudoti ten, kur reikia ir kada reikia.

Väderstad E-Control yra visiškai mobili valdymo sistema, parengta naudoti ten, kur reikia ir kada reikia. Jei kalibruojama Väderstad sėjamoji arba tikslioji sėjamoji, galima pasiimti nešiojamą iPad iš traktoriaus kabinos ir valdyti kalibravimą lauke. Baigiantis darbo dienai laukuose, galima parsinešti iPad į biurą ir pradėti planuoti rytojaus darbus.

 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...